TV med inbyggd box

Telia och Samsung samarbetar med ta fram en ny TV med inbyggd TV-box för deras IPTV-tjänster. Med den nya TVn slipper ni ha en TV-box och en extra fjärrkontroll, kanske intressant ifall ni ändå står beredda på att köpa en ny TV? Mer finns att läsa här.

Fiberutbyggnad på ön

På Bredband Gotlands hemsida går det att läsa att 22 socknar nu är anslutna via fiber och att 8 stycken håller på att gräva just nu, under slutet av 2013 kommer större delen av öns socknar ha fiber. Skönt att vi redan är färdiga!

Saknar ni information på hemsidan?

Saknar ni någon information på hemsidan? Är viss information dold och svår att hitta? Har ni några övriga frågor som ni vill att vi skall ta upp? Denna sida finns till för er, hör gärna av er till oss så vi kan lägga upp den information som ni saknar!

Årsmöte för fiberföreningen

Den 1 mars kl.19:00 så kommer vi hålla årsmötet för fiberföreningen i Bara-bygdegård. En lapp kommer att komma till er brevlåda när det börjar närma sig! Tre personer kommer att avgå från nuvarande styrelse så om ni är intresserade av att sitta med så får ni gärna kontakta oss. Eftersom vi bara kommer att arbeta med förvaltning av nätet framöver så kommer arbetsinsatsen vara låg och vi kommer förmodligen bara ha styrelsemöte en gång i kvartalet.

Annonser
Det här inlägget postades i Fibernyheter. Bokmärk permalänken.