Svetsstatus

Hepp!

Jag har kollat läget med Joachim på BRS Networks, dom är färdiga med Åkerlyckan och de trettio första fastigheterna i Dalhem. En bra dag så hinner dom med 20 fastigheter, och han räknar med att dom skall vara klara i slutet av nästa vecka. Inmätningar av fiberkablarna gör dom löpande alltefter de svetsar.

Som jag skrev i föregående inlägg, ni som har boxarna på insidan av huset måste kontakta oss i styrelsen för att boka in tid med fibersvetsarna!

Vi vill också passa på att påminna er att ni gärna får sätta upp utrustningen redan nu, MEN STARTA DEN INTE! Det går inte att mäta in fiberkablarna om fiberomvandlaren är igång. Vi ger klartecken när ni kan starta igång.

Vi har börjat skicka ut kuvert från Telia till er med koderna till TV-boxarna, ni skall få två kuvert per abonnemang (en per tv-box). Koderna är samma för standard TV-boxarna som för de inspelningsbara TV-boxarna, men för att aktivera inspelningsfunktionen till den inspelningsbara tv-boxen så måste man ringa Telias supportnummer.

Har ni några frågor om utrustningen t.ex. hur man kopplar upp den, ring Telias supportnummer: 020-240250. Mycket hjälp och tips finns även på Telia supportsida.

Har ni frågor angående ert abonnemang och bindningstider, ring Telias säljavdelning: 020-755766.

För föreningsrelaterade frågor, som t.ex. månadsavgiften, kontakta oss här.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Fibernyheter. Bokmärk permalänken.