Efter möte med Telia

I onsdagskväll var det stor uppslutning i Bara-bygdegård när Roger Erixon från Telia-butiken i Visby var på besök för att informera om de nya tjänsterna och tillval man kan köpa till. Vi blev fullmatade med information, men det var också ett tillfälle då man kunde passa på att ställa de frågor man hade angående abonnemang, tjänsteutbud, m.m. Om ni kom på fler frågor i efterhand så når ni enklast Roger på roger.erixon@teliasonera.com, har ni frågor till styrelsen så kan ni kontakta oss här.

Roger pratade bl.a. om Telia Säker surf, Telia Säker lagring, inspelningsbar tv-box, musikanläggningen Sonos, trådlös TV-överföring med Ruckus, och alla kanaler som ingick och som går att köpa till däröver. Har ni frågor angående dessa tjänster så kontakta Roger via e-post eller besök Teliabutiken på Adelsgatan i Visby.

För er som reser mycket och t.ex. spenderar mycket tid väntande på Arlanda eller Bromma flygplats så kan det vara bra att känna till att Telia Homerun ingår i abonnemanget så ni kan surfa fritt vid alla deras surfzoner.

Saker som vi fick lära oss under kvällen som var mindre positiva var att man bara kunde ha ETT telefonabonnemang anslutet till fiberutrustningen till skillnad mot två som vi tidigare fått information om, tydligen har inte utrustningen stöd för fler. Även här är det bäst om ni kontaktar Roger om ni behöver hjälp med lösningar.

TV-koderna som ni behöver för att så småningom aktivera era TV-boxar med kommer att levereras till oss när nätet driftsätts, dvs. någon gång efter 15:e oktober.

På mötet delade vi ut blanketter som skall fyllas i med personuppgifter och eventuella tjänster som man vill ha, dessa skall vara ifyllda SENAST på Onsdag 26/9 och läggas i postlådorna för någon som sitter med i styrelsen. Vi kommer sedan att ge dom till Roger så att han kan registrera era uppgifter i deras system. För er som inte närvarade (c:a 40 st) på mötet så kommer vi skicka ut dessa blanketter via post, fyll i dom och posta tillbaka dom med detsamma! Om man inte lämnar dessa lappar till oss så kan leveransen av din tjänst bli något försenad, men du kommer att få den så småningom ändå.

Ifall du inte fått någon blankett så finns här en inscannad version: Telia beställningsblankett Skriv ut den, fyll i den, och lägg den i någon av våra brevlådor.

Här är lite bilder från mötet. (Hör av er om ni inte vill vara med på bild)

Jag försökte filma hela Rogers presentation för er som inte kunde närvara, presentationen kan ses här. Jag har testat den i webbläsarna Google Chrome och Firefox. Om det inte fungerar så testa med en annan webbläsare!

Annonser
Det här inlägget postades i Fibernyheter. Bokmärk permalänken.