I morgon är nästa tillfälle att teckna fastighetsägaravtal

I morgon håller vi öppet hus i Bara bygdegård mellan kl. 10:00 och 14:00, eller så länge det finns intresserade och frågvisa sockenbor kvar. Bygdegårdsföreningen säljer fika på plats och vi hoppas att många passar på att komma förbi och fika och mingla med oss. De som ännu inte har skrivit under fastighetsägaravtalet får gärna göra det, Henrik och Elisabeth (våra firmatecknare) finns på plats. På plats kommer även PCroma vara för att berätta om vilka tjänster de erbjuder (kabeldragning i hemmet t.ex.). Ett annat företag som har hört av sig till oss  för att erbjuda sig att hjälpa till med installationen i hemmet är Roma TV och Antennteknik, ni kan hittas båda företagens erbjudanden här.

På förra träffen den 14:e mars kom 20-30 st sockenbor på mötet, tyvärr hittades det några otydliga delar i avtalet och vi fick korrigera och skriva ut nya på plats. Det fastighetsägaravtal ni fick hem i posten gäller därför inte, vi kommer att dela ut nya på mötet i morgon, men ni kan även ladda ner den rätta versionen här på hemsidan.

Vi har skrivit under ett avtal med Telia för de fastigheter som vi just nu tror skall ha fiber, avtalet behövs för att dom skall kunna lägga en intern beställning på den utrustning vi skall ha i hemmen och i telefonstationen. Vi behöver även avtalet för att få momsregistrera föreningen hos skatteverket.

Vi kommer ha en utbildningskväll för områdesansvariga den 3:e april i Bara bygdegård där Väg och Byggnadsgrus och BRS Networks kommer vara på plats och undervisa oss i hur man ”käppar” ledningsvägen och hur dagsverken fungerar i praktiken.

Annonser
Det här inlägget postades i Fibernyheter. Bokmärk permalänken.