Arbetar med offertförfrågan

Hej, arbetet fortsätter i halvfart över sommaren känns det som. Vi har semester, är bortresta, skjutsar barn till fotbolls- och simskolor, men till hösten tar det fart igen. Som ni ser så har vi arbetat med hemsidan och lagt upp lite mer information och nyttiga länkar. Läs gärna igenom dessa, där finns mycket ”matnyttigt”, och mer information kommer att läggas upp allt eftersom vi får tid. Besök även vår kartsida där du får en överblick över våra socknar med alla fastigheter, nya hushåll tillkommer hela tiden. Fastigheterna längs Dalhemsvägen är ännu inte upplagda, men vi hoppas på att kunna få upp dom snart.

Mycket av tiden går nu åt för att ta fram en offertförfrågan som vi kan skicka ut till företag som gräver och bygger fibernätverk här på ön, vi har ett första utkast färdigt men skulle nog behöva en vecka till innan vi har något mer komplett.

Det är många fastigheter längs Dalhemsvägen som vi ännu inte har kontaktat/fått svar ifrån. För att få ett så bra underlag som möjligt till offerterna så skulle det vara önskvärt om vi fick svar från så många fastighetsägare som möjligt, bättre underlag ger ett mer exakt slutpris till hushållen. Alla får gärna hjälpas åt här, vänta inte på att vi ringer utan ring gärna oss istället. Om ni har några frågor så svarar vi gärna på dessa.

Vi söker samtidigt representanter för Dalhems socken till vår projektgrupp, vi behöver någon som kan föra eran talan och som har bra lokalkännedom. Tveka inte utan hör gärna av dig.

Det här inlägget postades i Fibernyheter. Bokmärk permalänken.